De zalen van Kasteel De Rozerie

Kasteel De Rozerie beschikt over verschillende zalen. Zij baden in dezelfde sfeer maar beschikken wel over licht verschillende karakters, onder andere dankzij de bestemming die tijdens het kasteelleven aan de kamers werd gegeven. Bij elke gelegenheid past een zaal, of een combinatie van verschillende ruimtes. Wij stellen ze graag aan u voor.

De Eliaertzaal

De indrukwekkende en charmante zaal Eliaert werd op een smaakvolle en originele manier ingericht. Ze biedt plaats aan groepen tot 160 personen.

eliaert2

De Bethunezaal

Deze Béthunezaal, eens ‘le grand salon’ van baron de Béthune de Sully, is uitermate geschikt voor diners, recepties, vergaderingen en seminaries. De warme en gezellige sfeer van het salon van toen is voelbaar aanwezig.

bethune-kasteelderozerie

De Engeltjeszaal

De met stijl ingerichte Engeltjeszaal is ideaal voor een besloten diner, een seminarie of vergadering tot ongeveer 40 personen. Gecombineerd met onze grote ‘Eliaertzaal’ is deze zaal perfect voor de schikking van buffetten.

Engelenzaal-kasteelderozerie

De Bar

In de bar proeft u van een sfeervolle ambiance en stijl. Er is een originele haard die zorgt voor extra gezelligheid. Het prachtige uitzicht op de Engelse tuin brengt u de rust van een landelijke sfeer. Deze ruimte biedt gasten ook de mogelijkheid om met kleine groepen exclusief te dineren.

bar3

De Kapel

De prachtige kapel leent zich uitstekend voor huwelijken en communies. De fraaie glasramen, de versierde altaartafel en de neogotische beschilderingen geven uw bijzondere gelegenheden een extra cachet.

kapel-rozerie